torsdag 23 september 2010

Ensamma hemma

Jaha, nu har även denna dagen gått... Kändes som att det skulle bli en seg dag i morse när vi vaknade, vi skulle bara vara hemma och Carl skulle inte komma hem förrän i morgon. Men på något sätt har även denna dag sprungit förbi lika snabbt som de andra dagarna. Vi började dagen med innemys och sovning. Efter lunchen gick vi ut på promenad. Lilly tycker ju att det är kul att sitta i vagnen ca 20 min så då får man hitta på något annta som att gunga tex. Vi stannade i lekparken en stund efter gungandet och tittade på en annan liten flicka som visade Lilly hur man äter sand så jag behöver inte vara orolig för att hon ska missa det! ;) När vi kom hem åt hon och sov en kortis till. Sen var Lilly ute och gick med sin lära-gå-vagn:

Eftersom att Lilly blev lite trött på sena eftermiddagen gick vi ut en sväng till. Vi passade på att pröva höstoverallen som vi lånat av mormor, kanske moster Kicki haft den när hon var liten? Lilly tycker ju inte längre att det är roligt att sitta still när man är ute så täckbyxor av något slag är ett måste, men just nu funkar overallen! :
På upptäcksfärd
Lilly gillar att vara ute!

2 kommentarer:

  1. Kul att se det går framåt i gången, men ni behöver inte ha så bråttom. :) Hon är jättefin i den lila overallen! :) Kan mamman ha glömt ett läppglans i mosters väska tro? Ska det skickas på posten? Kramar från mormor och moster

    SvaraRadera
  2. Ja, det är mycket möjligt att hon gjort! ;) Ingen brådska, mormorn kan ta med det när hon kommer ner sen!

    SvaraRadera